4 bílky
300 g cukru
Vyšleháme bílky úplně do tuha a postupně při šlehání přidáváme cukr. Bílky musí být tuhé a po metlách by měly zanechávat špičky.
Vyšlehané bílky můžeme obarvit gelovými barvami. Následně přendáme bílky do zdobícího sáčku se špičkou a na plech vyložený pečícím papírem stříkáme tvary.
Sušíme v troubě na 150°C. Pusinky musí mít z venku tvrdou krustu.
Kokosky
200 g kokosu
150 g moučkového cukru
2 vejce
Ze všech surovin vytvoříme těsto, které pak pomocí lžic dáváme v hromádkách na plech s pečícím papírem.
Kokosky pečeme do růžova.
Vypadají naprosto nádherně! :)
OdpovědětVymazatAnother Dominika | Ze sekáče
Opravdu jsou tak jednoduché? Tak to snad vyzkouším, ještě stíhám.
OdpovědětVymazat