Vždycky jsem milovala karamelové větrníky s tou karamelovou krustou nahoře a tak jsem si jednou řekla, proč to nezkusit doma. Příprava odpalovaného těsta je vcelku jednoduchá, těžší je pak to pečení korpusů. Mně se tentokrát některé korpusy propadly, protože byly málo vysušené a chtělo je nechat v troubě ještě o něco déle. Jelikož každá trouba peče jinak, je nutno si to odzkoušet.
Ke sladkému mi neodmyslitelně patří hrnek kávy. Ať už jsem doma, v práci nebo někde venku a dávám si nějaký zákusek, zaručeně si k němu dám i nějakou kávu a je jedno jestli je v teplé nebo studené variantě. Mám ráda to spojení chutí. Teď jsem byla vybrána na spolupráci s Dolce Gusto, která udělala novou kolekci káv s bohatší cremou ve variantách Espresso Intenso, Ristretto Barista a Ristretto Ardenza.